zondag 8 januari 2012

We gaan weerPositie 06.22.016 N - 099.41.1 O


Hebben ons dan eindelijk kunnen los rukken uit Penang. Waterlock was er redelijk snel en 2de kerstdag zijn we 's middags op pad gegaan. hebben geankerd in het Noorden van het eiland voor de nacht.
Beetje schudden dus de volgende dag vroeg wakker. Naar Telaga Marina is het ca 70nm dus hadden een tussenstop in Payar in gedachten.
Begonnen met een vliegende start en dat bleef eigenlijk de hele dag zo.
Tjonge wat gingen we hard, 's middags om 14.00 passeerden we Payar al dus niets tussenstop gewoon in 1x ;-) Om 17.00 lagen we aan de steiger in de Marina, echt een top dag.

Het was de bedoeling een paar dagen te blijven. Nespresso was al besteld maar helaas niet goed overgekomen. Je ligt hier lekker dus dan maar een paar dagen langer.
Oud en Nieuw in Langkawi had niet echt onze voorkeur maar het was heel leuk. Een live bandje bij de restaurants hier en daarna met wat mensen naar het Sheraton.
Veel vuurwerk op de stranden bij de resorts, erg mooi.

Restaurant Maharaja
Autootje gehuurd en de bestelde onderdelen bij Paul afgehaald. Koffie ook gearriveerd samen met een griep!!
Dan nog een paar dagen eraan plakken maar. Zijn gevraagd of we mee willen doen aan de Rally Langkawi-Langkawi. Hebben daar echt geen zin in, 6 dagen rond het eiland crossen.

Langkawi is voor natuurliefhebbers een mooi eiland dus enorm veel toeristen waaronder veel Nederlanders. Kwam van de week de fietsende Eric en Joyce tegen, erg stoer in dit weer, waar we een gezellige middag mee hebben gehad.

Het wordt nu hoog tijd, visum technisch gezien zal ik maar zeggen, om te vertrekken. Willen voor geen prijs in het Maleisische Ter Apel terechtkomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.