dinsdag 24 juli 2012

Scooteren


Positie 06.12.01 N - 099.44.82 O


Zondag de 15de en onze visa gaat verlopen. Hebben besloten om voor een maand te verlengen.
Na 7 jaar wordt het tijd om de bekleding in de salon te laten vernieuwen.Gisteren naar de meubelstof/naai Thai geweest en morgen komt hij alles opmeten. Al met al gaat het maar een week duren en dat valt hartstikke mee. En weekje zonder kussens is prima te doen. Houd er wel rekening mee dat het 2 weken kan duren :-) het blijft tenslotte Aziƫ.

Hebben het prima naar ons zin en crossen het hele eiland over. Hebben onze scooter bij de JJ Bar gehuurd dus vanmiddag de dames even blij maken dat we hem nog een maand nodig hebben. Je wordt wel smerig bruin op zo'n ding, krijg al opmerkingen dat we eruit zien als een local.

regenachtig
Van de week onze eigen helm gekocht. Na wat opmerkingen van Hans over jeuk op z'n hoofd kreeg ik gelijk visioenen over luis en andere enge beestjes. Zit wel onder de blauw plekken op mijn benen,miss onhandig doet toch echt iets verkeerds met het op en af stappen blijkbaar.
heel veilig

De afgelopen 2 weken hebben we veel regen en wind gehad. Niet echt tropisch weer eigenlijk. Het is natuurlijk regenseizoen maar 72 uur achter elkaar regen hebben we nog nooit gehad. Inmiddels is het opgeknapt, het zonnetje schijnt weer, dus back to normal :-)

Het is lekker druk in de baai vooral met catamarans. Dit weekend is er de jaarlijkse race en dat trekt behoorlijk veel mensen.


in Rawai
topkok

Blijven hier dan to ca half augustus en zullen ons niet vervelen. 
nachtleven


4 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuke site Jose

Webskipper zei

Leuke verhalen met prachtige foto's. Prettige reis en behouden vaart!

Pablo Scholtens zei

Wat een gave video Jose! heb ervan genoten, net of je even een stukje mee mag zeilen! super, zal vaker op de site kijken,
groeten en veel plezier,
Klaas Scholtens

Anoniem zei

En ik dacht dat jullie een relaxed leven hadden.
Maar het is nog keihard werken ook.

Wat een geregel zeg.

groetjes Eric & Joyce

Een reactie posten

.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.