vrijdag 23 december 2011

Vertraging

Positie 05.25.46 N - 100.21.7 O

Woensdag 21.12 vroeg op want we gaan er van door.
Snoepwinkel
Netjes uitgeklaard, boodschapjes gedaan en een plekje kunnen regelen in Telaga Marina Langkawi. Om 7.00 uur, gelijk bij daglicht de lijnen los en door de buren uitgezwaaid.

Wij zijn nog niet koud de jachthaven uit of er komt er berg zwarte rook uit de motor. Misschien de impeller dus Hans gooit hier voor de deur het anker uit om alles even te checken. Impeller prima maar nog geen water toevoer dus slangen los. 1ste twee slangen niets aan de hand, 3de slang verstopt dus schoongespoten en alles weer op z'n plaats.
Motor gestart en weer die zwarte rook, dan maar terug nu het nog kan.

Leuk
Weer op ons oude plekje vast gemaakt en er blijkt dus door de hitte een behoorlijk gat in het waterlock te zitten.
De watersportwinkel gebeld maar niet op voorraad dus Hans besloot een reparatie poging te doen, met in zijn achterhoofd het idee dat het waarschijnlijk ook bij een poging zou blijven. Dicht geplakt, paar uur gewacht en weer geprobeerd. Nee dus.
Uiteindelijk 1 in Singapore kunnen bestellen maar het duurt een paar dagen voor die wordt bezorgd. Wat een mazzel dat ze hier niet aan Kerst doen ;-) Ons schema ligt een beetje in de war want Oud en Nieuw in Thailand gaan we niet meer halen.
Nu vinden wij het hier niet echt rot dus we wachten het maar gewoon even af en zien dan wel.

Hebben het de afgelopen 3 maanden prima naar ons zin gehad hier. Kregen een paar weekjes geleden nog een verzoek van de havenmeester of we een bruidspaar in de rondte wilden varen zodat ze dat konden filmen. Tuurlijk wilden we dat doen alleen op het laatste moment bleek dat ze het op een tijdstip wilden waarop het laag water was. Jammer, waren wel op het feest uitgenodigd.
Fiets taxi
Een heel dorp was uitgelopen, er waren ca 3000 mensen en allemaal mee eten.

Ook bezoek uit Nederland gehad van Marjon en Guus met Sinterklaas cadeautjes ;-) 2 nieuwe vlaggen en Bastogne koekjes, heel leuk.

Er hangt hier overal bij de Chinezen redelijk veel kerstversiering en in de restaurantjes en bars lopen ze allemaal met kerstmutsen. Wel grappig dat ze zoveel rekening houden met de vele Westerse toeristen.
Hebben nog geen idee wanneer we nu vertrekken, zijn wel uitgeklaard maar ze controleren hier niet en we hebben tenslottte een goed excuus.
Hoop wel ergens volgende week.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.