zondag 23 oktober 2011

Niet vooruit te branden
Positie  05.25.46 N - 100.21.7 OEen straatje
Wij liggen hier alweer ruim 3 weken, de tijd vliegt voorbij.Het is erg rustig in de jachthaven, we liggen met 4 boten. Iets Noordelijker is een nieuwe jachthaven en daar gaan de meeste mensen naar toe. Wij zijn ook gaan kijken en het ziet er prachtig uit maar vinden het veel te ver weg van het gezellige gebeuren. Je moet een auto huren of elke dag in een taxi of bus gaan zitten. Auto huren vind ik al helemaal geen goed idee met dat krankzinnige rijgedrag hier.

Het zal hier nog wel drukker gaan worden als de grote bups eraan komt die door Rode Zee of langs Zuid-Afrika naar huis gaan.
Grappig
Met alle nare berichten over de tocht door de Rode Zee en de monster golven richting Afrika voelen wij meer voor de route Hawai, Amerika, Mexico, Panamakanaal. Maar goed dat is allemaal voor langer termijn, moet daar voorlopig nog niet aan denken.

Doen het rustig aan, elke dag wat kleine dingetjes.
Op het moment zijn we in de kuip de boel aan het schuren en lakken. Heel hard nodig. Hans schuurt Joos lakt. Doen dat wel op bewolkte dagen ;-) anders is het geen doen.

Hier kan dat
Met de Kerst willen we in Thailand zijn.
Maleisiƫ is niet echt sterk in het vieren van Kerst en Oud en Nieuw.Niet dat wij daar nou zoveel omgeven, maar toch. Zal hier en daar wel een plekje moeten reserveren vanwege de drukte. Het plan is om zo begin december hier te vertrekken.
Voorlopig blijven we dus liggen in de Tanjong Marina.
Alles in de buurt en bij de hand plus een nieuwe Carrefour dat is natuurlijk verwennerij met al die Franse kaasjes.
Op dit moment weinig spannends, belangrijk of interessants te melden.


Voor degene die het leuk vinden even een link erbij van de Penang-attractions

http://bit.ly/lQsjF
,Geen opmerkingen:

Een reactie posten

.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.