maandag 24 december 2007

AucklandAfgelopen zondag 16.12.07 is Fietje precies op tijd om 23.30 aangekomen in Auckland. Doodmoe van de enorm lange reis. Een hele grote tas vol cadeautjes.
Uiteindelijk waren we om 2.00 op de boot en gingen om 5.00 uur naar bed, want we hadden veel uit te pakken en bij te praten na zo'n lange tijd.
Zijn samen, als van ouds, boodschapjes gaan doen en een dag wezen winkelen in Auckland. Zijn nog lang niet klaar, maar de eerste aankopen zijn gedaan.

Vandaag zijn we naar Underwater World in Orakei geweest. Hartstikke leuk. Veel hele rare vissen, haaien en schildpadden gezien.

We zijn ook nog naar Cafe Minus - 5gr. geweest. Voor je naar binnen gaat krijg je dus eerst handschoenen en een enorm dikke jas met ijsmuts. Alles is van ijs tot en met de glazen en banken toe. Je mag er maar 30 min. binnen blijven. Nou het was ook heel erg koud ondanks onze eskimo outfit. Na afloop hadden we allemaal een rode neus. Leuk om geweest te zijn, alleen jammer dat je er geen foto's mocht maken.

We gaan ook nog naar de dierentuin. Een schapenscheer show leek me ook leuk, maar Fietje vindt dat te zielig dus gaat niet door. Maakt ook niet uit want er zijn genoeg leuke dingen te doen.
Vanavond gaan we even in de Yachtclub eten, nou eigenlijk Huize Avondrood.  Fietje heeft bedankt voor de eer en vindt een paar uurtjes zonder ons wel even lekker.


Maandag 01.01.2008

Allereerst iedereen een heel gelukkig 2008 toegewenst.
Gisterenavond zijn we naar de Pacific Bar geweest om oud en nieuw te vieren. Er was een band en het was erg druk en gezellig. Uiteindeliijk ook nog even naar de Neptunus Bar geweest en om 3.00 uur waren we thuis. Heel redelijk allemaal. New Zealanders geven niet echt veel geld uit aan vuurkwerk. Zeggen en schrijven 1 vuurpijl gezien en een paar rotjes gehoord.

Vandaag de laatste dag van Sophie's vakantie. Veel te snel gegaan natuurlijk, we gaan haar heel erg missen. De laatste week heeft ze het erg getroffen met het weer. De hele dag zon en zo'n 24gr. Voor haar prima, van mij mag het nog ietsje warmer.
Afgelopen week veel met z'n tweeen naar Auckland geweest. Leuke dingen gekocht, vooral voor Fietje en veel op terrasjes gezeten. Bah dit was het dan weer voor het eerste half jaar. Van de zomer komt ze dan misschien naar de Fiji

Maandag 07.01.2008

Sophie alweer een paar dagen thuis, feestdagen voorbij, dus het wordt weer tijd voor wat andere plannen. Waren eigenlijk van plan naar de Great Barrier Island te gaan maar is zo als gebruikelijk gewijzigd.
Dat kunnen we natuurlijk ook gewoon doen als we op de terugweg naar het noorden gaan in maart. Op 21.01. Hans zijn verjaardag, gaat de boot uit het water voor nieuwe anti foulding en wat onderhoud.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.