donderdag 1 november 2007

TONGA - NEW ZEALAND


Reisverslag TONGA - NEW ZEALANDReisverslag bewerken1 november 2007 | Door: Het is zover, de weerberichten zien er goed uit en ik hoop dat dat ook zo blijft.
Zaterdag 3.11.07 gaan we dan. Vandaag alle papieren bij immigratie en customs in orde gemaakt. Formulier voor duty free sigaretten en diesel gehaald. Afspraak bij BP gemaakt en de tankauto komt om 13.00 uur. 
Je heb hier een soort van dieseldock, alleen die gozer heeft geen geld dus ook geen diesel. We hebben het samen gekocht met Ad en Dia van de Angelique want ze komen natuurlijk niet voor 100 liter met de auto voorrijden. Als dat allemaal is gebeurd dan gaan 1 nachtje voor anker bij het eiland hiervoor Nuku'alofa want dat is voor zaterdagochtend toch een stuk makkelijker om te vertrekken. Kunnen we morgen nog alles even opruimen en zo.

De trip is ongeveer 1100 mijl dus we hopen er zo'n 8 dagen over te doen. Dus als alles een beetje meezit zijn we 10 a 11 november in NZ. Heb wel gehoord dat het daar nog behoorlijk koud is.
Zal wel even wennen zijn dan. Leg de warme truien voor 's nachts op zee maar vast klaar.

Hebben al afscheid genomen van onze lieve taxichauffeur Malu en gaan dat ook vanavond nog even bij Billfish doen. We hebben hier echt een hele leuke tijd gehad dus altijd jammer om weer
te vertrekken. Jaja we hebben een hard leven.
Zodra we aangekomen zijn laat ik het weer weten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.