woensdag 23 november 2016

Naar Langkawi heen en weer

Onze nieuwe airco is afgeleverd in Langkawi dus die moeten we ophalen. Vrijdag 11.11 om 9.30 vertrokken, beetje laat, maar kon niet anders vanwege laagwater.  Voor donker bij de ankerplaats ging sowieso niet lukken dus hebben rustig aangedaan.  Om 22.00 ons anker uit gegooid en hopen dat de generator het goed doet, super monteur die Hans :) alles werkt perfect.  Volgende dag kunnen zeilen!! naar Telaga waar ik al een plekje had gereserveerd.

Auto gehuurd en zondag op pad voor de boodschappen. Duty free regels zijn veranderd en in elke winkel staan jongens in het blauw/customs. Heel vriendelijk maar regels zijn regels :) Constant je paspoort laten zien.
Zijn ook nog een dagje naar Satun/Thailand geweest dus druk druk druk

Donderdag 17.11 weer vertrokken richting Penang. Op de ankerplaats was het hobbelig en klotsen. Dat ankeren is toch niet echt iets voor ons :).

Vrijdag heel vroeg weer anker opgehaald en eenmaal op zee een prima zeil weertje. We gingen niet al te hard dus zeg tegen Hans om een uur of 3 we moeten iets meer tempo maken willen we voor donker
Penang halen. Motor aan en binnen 10 min. was die oververhit. Verdomme zal de impeller wel zijn, maar op zee vernieuwen is toch altijd een klus. Nieuwe erin, motor gestart en weer!! oververhit.
Hans heeft wat slangen los gemaakt en ja hoor vol met grote schelpen. Alles schoon gemaakt en het probleem was verholpen. Voor donker zat er niet meer in dus vrijdagavond voor de deur bij Straits Quay gelegen.

Liggen op ons oude plekje met dezelfde buren hahah altijd gezellig. Allemaal leuke dingen op het moment, een Regatta uit Port Klang en zondag komt Sail Malaysia aan. Veel festiviteiten dus.
     Geen opmerkingen:

Een reactie posten

.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.