maandag 5 september 2016

Druk druk druk

Hans heeft het de afgelopen weken erg druk gehad met de generator. Veel dingen vervangen, misschien ook wel dingen die nog niet nodig waren, maar hij is er nu toch uit. Gelukkig is er een goeie airco in de werkplaats.  Weer een kraan gehuurd en inmiddels weer terug in de machinekamer,.

Fietje arriveert op 25.8 en we hebben haar 's middag afgehaald, doodmoe natuurlijk, maar vrolijk als altijd :)  Veel op de scooter weggeweest, vooral naar de Malls en op terrasjes gezeten. Helemaal bijgepraat en veel gelachen. Ze kon maar 1 week blijven want het werk roept.

Alsof Hans nog niets te doen heeft, gaat de wasmachine ook nog eens kapot. Na 11 jaar ook niet echt gek. In Maleisiƫ kunnen we niet het juiste model kopen, wel in Singapore maar die willen hem niet naar Penang sturen. Geen idee waarom.

We besluiten om naar Singapore te rijden, lange rit (700km) maar het is niet anders. Auto gehuurd, nou ja meer een koekdoos hahha maar er was even geen andere. Afgelopen donderdag vroeg zijn we gaan rijden, mooie rit eigenlijk wel maar beetje ongemakkelijk. Voordeel van die doos is wel dat de achterbank naar voren kan, dus de wasmachine past er precies in. Hotelletje geboekt voor 2 nachten en de volgende dag naar Singapore. Wat een gedoe. blijken een autopas nodig te hebben, ja weten wij veel :) duurde even maar oke dus een pas gekocht. Mochten nog niet doorrijden want er stond nog een boete open van een vorige huurder van de auto. Boete maar betaald, wat moet je anders.    

Uiteindelijk Harvey Norman gevonden en ja hoor daar stond onze wasmachine. De beste jongen deed eerst nog even moeilijk omdat hij er geen doos omheen had, nou lekker belangrijk hoor, inladen en rijden. De volgende dag weer terug naar Penang, lange rit met veel files.

Thuis gekomen gelijk de oude wasmachine eruit getakeld en de nieuwe erin. Natuurlijk gelijk een test wasje gedraaid

Verder niets bijzonders te melden :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.