dinsdag 29 december 2015

Krabi Thailand

AO Po Marina
Hebben een paar dagen voor het strand bij Pee gelegen maar op eoa manier hadden we er geen zin meer in en zijn iets noordelijker gegaan, naar AO Po Marina. Ook daar hebben we al een aantal keren gelegen dus nee dat was het ook niet :-)   Tijd voor wat anders.

Op internet zitten neuzen en Krabi Boat Lagoon leek me wel aardig, nog nooit geweest. Om 6,00 uur's morgen vertrokken want je moet echt met hoog water daar binnen varen. Leuk tochtje tot
aan de rivier, konden het niet echt goed vinden en op sommige plaatsen 20cm onder de kiel. Op een gegeven moment staat er langs de rivier een enorm bord met Boat Lagoon rechtsaf hahaha
Heel smal riviertje en nog net geen kapmes nodig, eigenlijk best wel leuk.


De vrij kleine jachthaven beviel gelijk, gemoedelijk, aardige mensen + mooi zwembad.
Hebben de boot laten poetsen en wat andere kleine dingen, harde werkers die Thaien.  Uiteraard kan de scooter niet ontbreken en konden die huren van een Thaise dame hier die een restaurantje runt.


Het is duidelijk minder toeristisch dan Phuket en mensen staan langs de weg gewoon naar ons te zwaaien als we op de scooter zijn. Stuk vriendelijker hier. Eten weer lekker langs de weg en ze leren hier ons alweer aardig kennen.


Rond half jan.vertrekken we weer.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.