zondag 12 april 2015

Steiger B

Ik weet dat sommige mensen denken,  jeetje liggen ze daar nu nog in dat Langkawi. Ja heerlijk hoor en best gek er zijn mensen die 20 jr in hetzelfde huis en dezelfde straat wonen, dan roep ik toch ook niet wanneer gaan jullie eens verkassen :-)  Maar zonder gekheid, hebben het gewoon reuze naar ons zin hier en geen haast, hebben toch te maken met seizoenen qua weer dan.

Internet is goed te doen, zijn niet echt veel gewend en Astro is heerlijk qua films,series en heel veel sport. Zit op dit moment al klaar voor de F1 met Max Verstappen.

Vorige week hadden ze hier een vliegshow, echt heel erg leuk om te zien. Langkawi is natuurlijk maar een klein eiland dus echt iedereen kon mee genieten, langs de weg, strand, vanaf de bergen.
en hot news hier want er was ook een stunt vliegtuigje gecrasht, geen gewonden, de piloot was er met de schietstoel uitgesprongen.

Ook weer een visa run gedaan naar Satun/Thailand, daar een scootertje gehuurd voor een paar uur en wat dingetjes gekocht die moeilijk te krijgen zijn in Langkawi.

Wat wel erg vervelend is geweest dat we zijn bestolen van mijn tel. en Hans z'n portefeuille. Dat kan natuurlijk overal gebeuren maar had dat hier echt helemaal niet verwacht. Allemaal gedoe om de pasjes enzo hier te krijgen. Inmiddels is dat opgelost. Je zou zeggen beter opletten nu, nou dat doe ik altijd en heb geen idee waar/wanneer en hoe dat kan zijn gebeurd.

Hebben op dit moment last van een serie vogeltjes die op hun gemak bovenin zitten maar dus ook de boel bevuilen. Het regent weinig dus schrobben :-)

Verder weinig te melden en laat jullie op tijd weten wanneer we in beweging komen.

2 opmerkingen:

Een reactie posten

.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.