vrijdag 24 januari 2014

Soms zit het niet meeLiggen nog steeds voor het strand bij Pee in Chalong. Veel wind de laatste tijd, als je voor anker ligt is dat toch minder prettig.  Zijn wel een paar dagen naar AO PO Marina geweest maar dat is in een bouwput veranderd dus niet echt leuk om te liggen en erg ver van de winkels.

Toen we 1 1/2 week geleden de Marina verlieten maakte de boegschroef een enorme herrie en ja hoor, kapot. Omdat te maken hoeven we niet het water uit, Amel heeft een soort van hulpstuk zodat je de
schroef kan laten zakken in het water. Moet het wel rustig weer zijn natuurlijk en hopelijk kan dat nu a.s. zaterdag gebeuren.

Gisteren kwamen we terug van de boodschappen en was er een boot van z'n anker geslagen. Hij lag op enkele meters bij ons vandaan en niemand aan boord.  Hans is aan boord gegaan en alles stond gelukkig
open zodat hij de motor heeft kunnen starten en samen met onze Duitse buurman hebben ze de boot aan een mooring vastgelegd. Dat slaapt een stuk rustiger :-)

Nu maar hopen dat wat er ook kapot is aan de boegschroef  op redelijk termijn gemaakt kan worden. In Thailand hebben ze wel hele goeie vaklui. Wat niet te koop is maken ze gewoon na.

Hans z'n verjaardag gevierd met Rob en Angela, wat heel gezellig was.

We vermaken ons ondertussen met een beetje scooteren/boodschapjes en terrasjes zitten. Geen klagen dus.


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.