zaterdag 22 september 2012

Straits Quay Marina
Positie 5.27.5 N - 100.18.9 O


Alweer bijna eind September en we liggen hier alweer 3 weken.
Dat gedoe van die poging tot diefstal niets meer van gehoord, nog een paar keer verhoord  maar ze gingen de CCTV beelden bekijken en als daar iets uit komt dan horen we het wel. 

De Marina ligt wat verder van de stad dus we hebben een Yamaha gehuurd en crossen elke dag lekker heen en weer. Met de bus kan ook, maar dat wachten en afhankelijke gedoe is niets voor ons. Thailand was een goeie oefening qua verkeer want hier zijn ze net zo gek.

Blijven hier nog een week of 3 anders komen we met het visum niet uit want Fietje komt met de Kerst naar Penang :-) Hebben hier gereserveerd voor die periode want is een hele drukke tijd en iedereen zoekt een plekje voor de Kerst. Nu de Tanjong marina is verdwenen zijn er geen andere opties en Straits Quay is niet al te groot. Tussendoor doen we nog een
maandje Thailand.  Dat wordt dan voorlopig de laatste keer Thailand want vanaf januari gaan we richting zuiden, ja echt hahahha.  

Hans heeft een lijstje kleine onderhoudsdingen en elke dag wordt er iets afgestreept. De  lijn van de giek is vernieuwd, hand- bilgepomp en meer van dat soort dingetjes.  Ook nog naar onze dokter hier geweest voor de gebruikelijk testen. Alles prima in orde.

Na 5 x Penang kunnen we alles natuurlijk uitstekend vinden en toch wel verbazend dat zoveel mensen ons herkennen, er komen tenslotte vliegtuigen vol toeristen hier. Onze vaste IndiĆ«r is zelfs hier melk en water komen bezorgen, geweldige service.


Voor we vertrekken meld ik me weer voor onze vaste route naar Thailand.

    1 opmerking:

Anoniem zei

Beveiliging nodig? Mijn professie en kom graag die kant op. Wel fijn te lezen dat het verder goed gaat. Mazzel tov!!! John

Een reactie posten

.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.