woensdag 15 november 2006

Trinidad-Grenada- Bonaire

Na twee maanden naar huis te zijn geweest en de boot veilig te hebben achtergelaten in Trinidad gaat onze reis richting Panama Kanaal. Eerst was het plan via Venezuela te gaan maar de wind stond verkeerd en we besloten naar Grenada te varen en van daaruit naar Bonaire. Na drie dagen varen kwamen wij aan in Kralendijk waar je je boot moet vastleggen aan een mooring (bal).

Het ging allemaal niet zo gestroomlijnd en een lijn kwam in de boegschroef. Hans het water in met zo'n snorkelbril die hij dus andersom op zijn neus deed. Liep vol water en hij dacht dat hij zou verdrinken. Lachen op dit moment was de verkeerde timing, maar het scheelde niet veel of ik plaste in mijn broek. Gelukkig kwam Gisela eraan zwemmen en die heeft de lijn eruit gehaald en Hans een kontje gegeven om in de bijboot te komen. Bonaire is een heel leuk eiland om met de boot te komen.

Klein, maar Nederland 30 jaar geleden. Heel gezellig, iedereeen zit elke avond bij Karel's dingydock en daar hebben wij dan ook Erika en Frits plus vrienden ontmoet.Zijn met hun naar het Nationale Park geweest. Hebben veel leguanen gezien. Beetje eng wel van dichtbij. We hadden nog wat onderdelen nodig van Amel en de vrienden van Rob (Landman) hebben een restaurant op Bonaire en we konden hun adres gebruiken voor aflevering. Nog bedankt Joep en Ed. Hebben een paar dagen een scooter gehuurd en zijn naar de slavenhuisjes in het zuiden geweest. Na drie weken moesten wij Bonaire verlaten omdat we een afspraak in Curacao hadden om de boot uit het water te halen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.