woensdag 31 december 2014

Telaga Harbour

Iedereen een gezellige jaarwisseling en alle goeds voor 2015

Tjonge we blijven tegenwoordig toch zo makkelijk ergens lang hangen als we lekker liggen en in Telaga lig je dat, met een mooi uitzicht :-)  Vond Langkawi in het verleden nooit echt veel aan,  maar nu we een scooter hebben is het heerlijk. Waarom we dat nooit eerder hebben gedaan is mij een raadsel. Mensen vragen regelmatig, goh je ligt hier al een tijdje wordt het geen tijd om te vertrekken. Dat is er wel een beetje af dat constant verhuizen, denk dat iedereen die wat langer onderweg is hetzelfde heeft.


Omdat we hier nu wat langer zijn ontdekken we steeds meer dingen zoals een Chinese supermarkt met zuurkool, bruine bonen en augurken enzo. Dat smaakt als haute cuisine voor ons.

We zijn ook een middag naar de Crocodile Farm geweest, leuk om een keer te doen. Rijden regelmatig naar Pantai Cenang, het toeristische gedeelte van Langkawi met z'n mooie stranden.

Het heeft de afgelopen 8 dagen bizar veel geregend en dat was niet zomaar een beetje regen. Aan de Oostkust zijn enorm veel overstromingen is in 40 jaar nog nooit gebeurd. Voor die mensen knapt het weer gelukkig op nu.

Jullie zijn weer op de hoogte , we vermaken ons prima en daar gaat het om haha
tandoori oven 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.