zondag 12 oktober 2014

Johor Bahru

Danga Bay Marina wordt afgebroken, er worden hier huizen gebouwd. Heel jammer maar zo gaan die dingen. Het is natuurlijk al een tijdje bekend en sinds afgelopen Juli zijn er al boten vertrokken. Wij hebben meer zoiets van het gaat op z'n Maleisisch dus zo'n vaart zal het niet lopen.

Inmiddels zijn alleen steiger 2 en 3 nog intact. Wij liggen aan 3 met wat lokale boten en het eind is toch wel in zicht nu voor ons in Danga Bay.

Zijn ons in ieder geval aan het voorbereiden om snel te kunnen vertrekken.

Gisteren naar Singapore geweest en ik weet niet of het in het licht is van grotere terreur dreiging in de wereld maar het ging moeizaam. In Singapore werden we er uitgehaald en naar een kamer gebracht hahahha echt en overhoord. Wat we gingen doen en waarom we al zolang in Aziƫ zijn enzo, Het duurde even maar uiteindelijk werden we toegelaten. We mogen weer in Maleisiƫ blijven tot begin 2015 en dat komt qua tijdsplanning goed uit.

Als we hier weg moeten gaan we heel op het gemak omhoog richting Penang. Misschien stoppen we dit keer wel in Pangkor Marina, zijn dat altijd al van plan geweest maar is er nooit van gekomen.

Vorige week hebben we een hoge drukspuit gekocht, wat een enorme gein om de boot schoon te spuiten, De boot ligt er als nieuw bij nu :-) Verder heeft Hans allerlei dingen vernieuwd dus best druk bezig.

De volgende update komt waarschijnlijk vanaf een andere plaats

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.