donderdag 2 mei 2013

Straits Quay Marina Penang
Inmiddels liggen wij alweer sinds 13.04 in Straits Quay in Penang.  De terugweg naar Langkawi vanuit Thailand was iets minder ruig dan de heen trip, maar echt comfortabel was het niet.

In Langkawi hebben we de duty free dingetjes gedaan en na 6 x Telaga hadden we het echt wel even gezien dus zijn na 3 dagen vertrokken naar Penang.
Vanuit Telaga 75nm haal je niet bij daglicht maar we zijn hier zoveel keer geweest dus in het
donker aankomen moest wel. kunnen.
1 nachtje voor de jachthaven geankerd en de volgende ochtend bij hoogwater naar binnen.

We hebben voor 4 weken geboekt maar kan  natuurlijk ook 6 weken worden :-)  Moeten sowieso
tot 19 mei blijven want ze zijn bezig het kanaal voor de jachthaven uit te baggeren en is ook echt heel hard nodig. Wij hadden bij hoogwater nog 10cm over.

Hier gewoon ons dagelijkse leventje, scooteren, boodschapjes allemaal heel normaal dus. Voor Hans natuurlijk weer de nodige reparatie dingen zoals de airco's pfff  windmeter dus klimmen in de mast, de bildgepomp gemaakt en meer van dit soort dingen

Hebben Belgische buren die al 3x via de Filipijnen - Taiwan  naar Japan zijn geweest. Van de week maar eens even vragen wat de goeie en leuke plekken zijn. Hoef tenslotte ook niet het wiel uit te vinden.

Waren eigenlijk van plan vanuit hier naar Pangkor te gaan maar heb al diverse malen gehoord dat
er zoveel ratten op de steigers lopen. Nou ik weet het nog niet hoor dan maar een deurtje verder en naar Port Dickson.  's nachts doorvaren is niet alles met die onverlichte vissersbootjes maar goed wachtenlopen moeten toch weer gaan doen.

Ik meld me weer als we vertrekken hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.